Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

OK en sluiten

Meld je aan bij Buizen Brandevoort, dan houden we je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Contact

Via onderstaand formulier kun je je aanmelden bij Buizen Brandevoort. We houden je dan op de hoogte over nieuwe ontwikkelingen m.b.t. het buizentracé. 

We zijn ook per e-mail bereikbaar buizenbrandevoort@gmail.com

Versturen

Wie zijn wij?
Buizen Brandevoort bestaat uit een groep bewoners uit Helmond en Mierlo die zich inzet om het ongewenste buisleidingentracé voor chemisch gevaarlijke stoffen onder de aandacht te brengen.
In 2018 hebben we een werkgroep samengesteld bestaande uit buurtvertegenwoordigers uit Mierlo, Stiphout, Brandevoort en Helmond; in totaal 10 personen. Inmiddels is ook aangesloten BewonersBelangenSchoor uit Nederweert. Voor meer informatie: www.bvschoor.nl en geenextrabuizen.webnode.nl. We komen regelmatig bij elkaar, bespreken de ontwikkelingen en bepalen de acties die we op dat moment op kunnen pakken. Wil je afstemmen met je buurtvertegenwoordiger, dan kun je bij ons zijn of haar naam en telefoonnummer opvragen.
Als werkgroep hebben we ook regelmatig contact met het ministerie, de gemeenten, de wijkraad en het advocatenkantoor Goorts+Coppens dat ons gaat ondersteunen bij het indienen van de zienswijze.

Buizen Brandevoort
Secretariaat
Kaldersedijk 8
5706 KD Helmond
Telefoon: 06-53 420 940

Website: www.buizenbrandevoort.nl
E-mail: buizenbrandevoort@gmail.com
Facebook: Buizen Brandevoort

Alleen samen maken we ons sterk!

Meld je aan via het contactformulier of door een e-mail te sturen naar buizenbrandevoort@gmail.com o.v.v. naam en adres. We houden je dan op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen van het extra buisleidingentracé tussen Laarbeek en Echt-Susteren. Volg ons ook op onze Facebookpagina.

© BuizenBrandevoort | Privacyverklaring | Disclaimer | website: B|HO