Disclaimer

BuizenBrandevoort besteedt veel zorg aan de informatie die we op onze website plaatsen. We vinden het belangrijk je op een inzichtelijke wijze feitelijk juiste en betrouwbare informatie te bieden. Ondanks die voortdurende aandacht kunnen we echter niet garanderen dat alle informatie op onze website steeds juist en volledig is. Daarom aanvaardt BuizenBrandevoort of de personen die zich inzetten voor BuizenBrandevoort geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid of volledigheid van de informatie op buizenbrandevoort.nl, noch voor schade of problemen die voortkomen uit het gebruik of verspreiden van deze informatie.
We stellen het zeer op prijs als je eventuele onjuistheden onder onze aandacht brengt. Dat kun je doen door een mailtje te sturen naar buizenbrandevoort@gmail.com
BuizenBrandevoort is niet verantwoordelijk voor informatie op websites van anderen waarnaar op buizenbrandevoort.nl wordt verwezen.
BuizenBrandevoort behoudt zich het recht voor tekst en vorm van door derden voor buizenbrandevoort.nl aangeboden informatie naar eigen inzicht aan te passen of te weigeren.

Copyright

We vinden het geweldig als je naar onze website linkt en ons helpt onze informatie te verspreiden. Eenvoudig informatie delen via bijvoorbeeld Facebook en Twitter juichen we ook toe.

Ondanks dat BuizenBrandevoort het gebruik en de verspreiding van informatie die op onze website staat aanmoedigt, mag niet alles:

  • Voor het gebruik van ons logo is altijd, voorafgaand en schriftelijk, toestemming nodig.
  • Voor commerciële doeleinden of persoonlijk gewin is altijd, vooraf en schriftelijk, toestemming nodig.
  • Het is niet toegestaan je op welke manier dan ook voor te doen als vertegenwoordiger van BuizenBrandevoort door gebruik te maken van onze huisstijl, ons logo en onze naam.
  • Het copyright van beelden/illustraties op buizenbrandevoort.nl berust bij de fotografen/illustratoren. Beelden mogen dus nooit zonder voorafgaande toestemming van de betreffende fotograaf/illustrator of van BuizenBrandevoort worden overgenomen.
  • Het staat een ieder vrij naar informatie op onze website te verwijzen en te linken of informatie met bronvermelding te citeren. Graag zelfs. Voor het overnemen van grotere stukken tekst in publicaties (met of zonder vormgeving) is voorafgaand schriftelijke toestemming nodig.