Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

OK en sluiten

Het tracé via Helmond was in 2011 al afgevallen op basis van vooronderzoek

Lierop

In onderstaande kaarten geeft de groene lijn het indicatieve buisleidingtracé aan. Bij voorkeur is dit tracé 70 meter breed en is bedoeld voor het leggen van meerdere buizen (tot acht buizen) voor het vervoer van chemisch gevaarlijke stoffen. De buizen liggen iets meer dan één meter onder de grond. Wanneer deze strook wordt vastgesteld heeft dat grote gevolgen voor de omgeving.

Hoe vind ik het plan bij de overheid?

Hiervoor ga je naar ruimtelijkeplannen.nl. Klik op de button ‘Plannen zoeken’. Wanneer je hierna je adres invult, zie je de kaart met jouw straat. Vervolgens klik je op de tab ‘Rijk’. Hier zie je bij de structuurvisies het plan 'Structuurvisie buisleidingen 2012-2035' staan. Wanneer je hierop klikt zie je de felgroene buisleidingenstrook op het scherm verschijnen. De kaart kun je in- en uitzoomen en verschuiven.

Wanneer je binnen 250 meter afstand woont vanaf het tracé ben je direct belanghebbende. Het invloedsgebied bij een ongeluk is echter veel groter en reikt tot wel twee kilometer. Iedereen die betrokken is kan een zienswijze indienen. 

Alleen samen maken we ons sterk!

Meld je aan via het contactformulier of door een e-mail te sturen naar buizenbrandevoort@gmail.com o.v.v. naam en adres. We houden je dan op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen van het extra buisleidingentracé tussen Laarbeek en Echt-Susteren. Volg ons ook op onze Facebookpagina.

© BuizenBrandevoort | Privacyverklaring | Disclaimer | website: B|HO